top of page

Vår säsongsbetonade meny
En vinrekommendation kommer att medfölja alla menyförslag.
Servicepersonal finns tillgänglig på begäran.
Se vår kanapémeny för drinkar före middagen.
jag

Vegetariska alternativ har ett veganskt alternativ är välförtjänt. Alla rätter kan tillverkas gluten- och laktosfria.
Regnbåge Crudo
Laxtartelett
Österlen Vit Sparris
Ört Crusted Lammställ
Smörstekt torskrygg
Mascarpone och citronravioli
Jordgubbe Millefeullie
Rabarber vaniljsås Tartlet
Aniskryddad äpple och vaniljglass
Första kursen
Regnbåge Crudo
Regnbåge crudo, grillad ärtskalsjuice, rökt crème fraiche, rädisa med sesamskärvor.
220

Laxtartelett
En tartelett av lax, gurka, dillemulsion, citronverbena, fänkålspulver och löjrom.
250
Fisk

Österlen Vit Sparris
Vit sparris, Hollandaise, vattenkrasse, rågbrödssmula och parmesan tuile (Lörjrom valfritt)
250

Huvudrätt
Ört Crusted Lammställ
Örtskorpa lammställ, grön sparris, stekt polenta, foie gras, ramslök, vin Jaune-sås kryddad med torkat äpple.
280

Smörstekt torskrygg
Smörstekt torskrygg, potatiskrokett, spenat, musselsås med sugar snaps.
320
Fisk

Mascarpone och citronravioli
Mascarpone och citron Ravioli med zucchinichips, krämig saffranssmörsås kryddad med Wrängebäcksost.
320

Efterrätt
Jordgubbe Millefeullie
Jordgubbsmillefeullie med hibiskus namelaka och chokladmousse.
220

Rabarber vaniljsås Tartlet
En vaniljsås fylld med pocherad vaniljrabarber täckt av en pistagesmula.
220

Aniskryddad äpple och vaniljglass
Vaniljglass, aniskryddad äpple och calvadoskompott, varm kolasås och kardemumma tuile
220

bottom of page