

Våra privata kockar
Martina
Martina's har lärt sig grunderna för hennes matlagning i Italien. Hennes matfilosofi är förenad mellan hennes italienska rötter och hennes uppskattning för nordisk enkelhet. Martina är stolt över att visa upp ödmjuka råvaror och lyfta upp dem för fina middagar. Hennes mat speglar hennes personlighet som kan beskrivas som delikat med skarpa undertoner.
Anmärkningsvärd restauranghistoria
Rasmus Kofoed, Geranium Copenhagen ★★★ , Senior Sous Chef
Moreno Cedroni, Madonnina del Pescatore Senigallia ★★ , Chef de Partie
Matteo Baronetto, Del Cambio Turin ★ , Chef de Partie
Alessandro Breda, Gellius Treviso ★ , Chef de Partie
.
Daniel
Danieles formella kulinariska resa börjar i det berömda Alleno Paris där han började som en commis kock som förberedde kött och garnering. Inom några månader befordrades Daniele till demi - sous-kock och mentorades av den legendariska trestjärniga kocken Yannick Alleno.
Daniele är besatt av att utveckla sin teknik men inte på bekostnad av smak och respekt för produkter.
Anmärkningsvärd restauranghistoria
Yannick Alleno Le 19 4 7, Courchevel ★★★ , Chef de Partie
Rasmus Kofoed Geranium, Köpenhamn ★★★ , Sous Chef
Alleno Paris, Paris ★★★ , Chef de Partie


Jorge
Jorge kommer ursprungligen från Chile och har en passion för det latinamerikanska köket. Jorge flyttade från sitt hemland Chile efter att ha lämnat sin tjänst som officer i flottan. Jorge kom till Europa för att lära sig västerländska matlagningsmetoder och tekniker som han så småningom kan ta till Argentina för att öppna sin egen restaurang.
Jorges matideologi lyfter det traditionella klassiska latinamerikanska köket med moderna europeiska tekniker. Förutom att vara en elitkock är Jorge också en utbildad mixolog, vilket gör att han kan koppla drinkar till maten för att höja middagsupplevelsen.
Anmärkningsvärd restauranghistoria
Aira Restaurang, Stockholm ★★, Chef de Partie
Etoile Restaurang, Stockholm ★ , Chef de Partie
Gastrotek Zink , Stockohlm , Chef de Partie
Louis
Louis fick sin kulinariska utbildning på några av de finaste hotellen i London och arbetade innan han flyttade till Sverige på den hyllade Histoires Restaurant i Paris. Louis är fransman och brittisk till födseln och har en uppskattning för de stora matklassikerna.
Sedan han flyttade till Stockholm har han varit chefskock för Sergel Hub och Mister French.
Anmärkningsvärd restauranghistoria
Mathieu Pacaud ' s Histoires Restaurant, Paris ★★ , Chef de Partie
The Dorchester, London ★★★ , Commis
Corinthia hotel, London, Chef de party



Gabriele
Gabriele har en mästerlig touch i det italienska köket, han har utövat sitt hantverk i olika regioner i Italien och tar med sig den sanna essensen av Italien till Stockholm. Gabriele lagar rätter med en enorm mängd passion och skicklighet och lyfter ödmjuka ingredienser till utsökta rätter.
Anmärkningsvärd restauranghistoria
L ' argine a Vencò, Neapel ★, Sous Chef
Torre del Sarancino, Friuli - Venezia Giulia ★★ , Chef de Partie
Caino, Toscana ★★ , Commis
Pontus
Pontus är en av Sveriges mest lovande kulinariska talanger och har gjort starkt avtryck i den prestigefyllda tävlingen Bocuse d’Or Sweden, där han 2025 nådde den svenska finalen och tog en hedrande tredjeplats. Med framgångsrika kvalificeringar till Årets Kocks kvalfinal 2023, 2024 och 2025 – där han nådde semifinal – har han också vunnit respekt och erkännande från Sveriges absoluta kockelit. Genom sin passion och sitt nytänkande är Pontus en drivande kraft i utvecklingen av det svenska köket – och en ambassadör som sätter svensk gastronomi på världskartan.
Anmärkningsvärd restauranghistorik:
Sheraton, Stockholm, kökschef
Nordic Light Hotel, Stockholm, kökschef
Sabis, kökschef

Kockar Socials