top of page
Tunnelbanestation_edited_edited.jpg
anna-hunko-MLTMjCcgHFg-unsplash_edited_e

Våra privata kockar

Martina

Martina's har lärt sig grunderna för hennes matlagning i Italien. Hennes matfilosofi är förenad mellan hennes italienska rötter och hennes uppskattning för nordisk enkelhet. Martina är stolt över att visa upp ödmjuka råvaror och lyfta upp dem för fina middagar. Hennes mat speglar hennes personlighet som kan beskrivas som delikat med skarpa undertoner.

 

Anmärkningsvärd restauranghistoria

Rasmus Kofoed, Geranium Copenhagen ★★★ , Senior Sous Chef

Moreno Cedroni, Madonnina del Pescatore Senigallia ★★ , Chef de Partie

Matteo Baronetto, Del Cambio Turin , Chef de Partie

Alessandro Breda, Gellius Treviso , Chef de Partie

.

Daniel

Danieles formella kulinariska resa börjar i det berömda Alleno Paris där han började som en commis kock som förberedde kött och garnering. Inom några månader befordrades Daniele till demi - sous-kock och mentorades av den legendariska trestjärniga kocken Yannick Alleno.

Daniele är besatt av att utveckla sin teknik men inte på bekostnad av smak och respekt för produkter.

 

Anmärkningsvärd restauranghistoria

Yannick Alleno Le 19 4 7, Courchevel ★★★ , Chef de Partie

Rasmus Kofoed Geranium, Köpenhamn ★★★ , Sous Chef

Alleno Paris, Paris ★★★ , Chef de Partie

Picture_edited.jpg
Jorge_edited_edited_edited_edited.jpg

Jorge

Jorge kommer ursprungligen från Chile och har en passion för det latinamerikanska köket. Jorge flyttade från sitt hemland Chile efter att ha lämnat sin tjänst som officer i flottan. Jorge kom till Europa för att lära sig västerländska matlagningsmetoder och tekniker som han så småningom kan ta till Argentina för att öppna sin egen restaurang.

Jorges matideologi lyfter det traditionella klassiska latinamerikanska köket med moderna europeiska tekniker. Förutom att vara en elitkock är Jorge också en utbildad mixolog, vilket gör att han kan koppla drinkar till maten för att höja middagsupplevelsen.

Anmärkningsvärd restauranghistoria

Aira Restaurang, Stockholm ★★, Chef de Partie

Etoile Restaurang, Stockholm ★ , Chef de Partie

Gastrotek Zink , Stockohlm , Chef de Partie

Louis

Louis fick sin kulinariska utbildning på några av de finaste hotellen i London och arbetade innan han flyttade till Sverige på den hyllade Histoires Restaurant i Paris. Louis är fransman och brittisk till födseln och har en uppskattning för de stora matklassikerna.

Sedan han flyttade till Stockholm har han varit chefskock för Sergel Hub och Mister French.

Anmärkningsvärd restauranghistoria

Mathieu Pacaud ' s Histoires Restaurant, Paris ★★ , Chef de Partie

The Dorchester, London ★★★ , Commis

Corinthia hotel, London, Chef de party

Louis_edited.jpg
B0EDDC4F-C23C-4270-B208-6754D3B1C057_edi
Gabriele photo_edited_edited.jpg

Gabriele

Gabriele har en mästerlig touch i det italienska köket, han har utövat sitt hantverk i olika regioner i Italien och tar med sig den sanna essensen av Italien till Stockholm. Gabriele lagar rätter med en enorm mängd passion och skicklighet och lyfter ödmjuka ingredienser till utsökta rätter.

 

Anmärkningsvärd restauranghistoria

L ' argine a Vencò, Neapel ★, Sous Chef

Torre del Sarancino, Friuli - Venezia Giulia ★★ , Chef de Partie

Caino, Toscana ★★ , Commis

Pontus

Pontus är en av Sveriges mest lovande kulinariska talanger och har gjort starkt avtryck i den prestigefyllda tävlingen Bocuse d’Or Sweden, där han 2025 nådde den svenska finalen och tog en hedrande tredjeplats. Med framgångsrika kvalificeringar till Årets Kocks kvalfinal 2023, 2024 och 2025 – där han nådde semifinal – har han också vunnit respekt och erkännande från Sveriges absoluta kockelit. Genom sin passion och sitt nytänkande är Pontus en drivande kraft i utvecklingen av det svenska köket – och en ambassadör som sätter svensk gastronomi på världskartan.

 

Anmärkningsvärd restauranghistorik:

Sheraton, Stockholm, kökschef

Nordic Light Hotel, Stockholm, kökschef

Sabis, kökschef

Pontus Wellén_edited.jpg

Kockar Socials

  • Instagram
Chez STHLM
Kontor: Skeviksgatan, Gustavsberg 13 4 31
Telefon: 07 232 221 20
bottom of page